Brothers in Arms

Met bijna twintig jaar verschil in ervaring in militaire en wetshandhaving, staan Rocco en Eli op het punthun talenten te combineren en een nieuw avontuur aan te gaan. Rocco en Eli zijn de nieuwe eigenaren van Banditos Armory. Het doel van Rocco en Eli is simpel: uitgaan van hun expertise en passie en de beste onestopshop voor alle militaire spullen te worden. 

Van het repareren en testen van een Russische tank uit de Koude Oorlog (een van de weinige in Amerika) tot het oplossen van het mysterie van een onbekend Japans WO2-object dat de geallieerde troepen nooit eerder hadden gezien (en niet wisten hoe ermee te schieten), is er weinig dat het Banditos-team niet zal doen om de meest innovatieve en iconische machines uit de militaire geschiedenis te onderzoeken, te herstellen, te bouwen en te testen. 

Geen uitdaging of vraag is te groot voor Rocco en Eli. Of ze nu werken met militaire historici of veteranen, zij openen hun deuren voor vragen van enthousiaste klanten of gaan zelfs op zoek naar antwoorden op hun eigen brandende vragen.