Forged in Fire

Dit is het 5e seizoen en het is nog beter! Allereerst zijn de grotere en historische wapens, eerder bedoeld voor de derde ronde, nu ook in de eerste ronde opgenomen. En dat is nog maar het begin!

Raak betrokken door nieuwe en opwindende uitdagingen en tests, evenals bogen voor meerdere afleveringen, die van dit wekelijkse programma een televisie-evenement maken! Aan het krachtige toernooi van vijf afleveringen doen de beste smeden uit verschillende sectoren van metaalbewerking mee en zij strijden om de grootste geldprijs die ooit in Forged in Fire werd uitgereikt. 

We hebben eveneens een aantal primeurs in Forged in Fire, waaronder een tergende uitdaging die de smeden doet worstelen, omdat zij eerst hun eigen kolensmederij moeten bouwen, voordat zij kunnen gaan smeden. Tot slot breidt Forged in Fire in seizoen 5 het arsenaal uit en onderzoekt het wapens uit de popcultuur en de historische wapens, waarop deze zijn gebaseerd.

Met nieuwe wapens en tests, grotere evenementen en ingenieuze wendingen en verrassingen is dit seizoen vuriger dan ooit!