Na vrijgegeven FBI-dossiers over Hitler zijn vrijgelaten, gaat een groep van specialisten samenwerken om achter de waarheid te komen: Is hij echt gestorven in de bunker of heeft hij de dood ontsnapt?

Decennialang zijn er geruchten dat Hitler geen zelfmoord heeft gepleegd in zijn bunker in Berlijn. Gewapend met nieuwe documenten en aanwijzingen gaan CIA veteraan Bob Baer en Amerikaans legercommandant Tim Kennedy verder op de vraag: ‘’Hoe zou Hitler ontsnapt kunnen zijn en wat voor sporen heeft hij achtergelaten?’’ Het begint er steeds meer op te lijken dat Hitler zijn eigen dood in scène heeft gezet.

Het gerenommeerde HISTORY team twijfelt er niet over om de hindernissen te trotseren die de zoektocht met zich meebrengt. Diep in de Argentijnse jungle vinden zij militaire constructies, sporen van Hitlers medicatie en munten van Nazi-Duitsland. Waren de gevluchte Nazi’s bezig met het plannen van een 4e Reich? Waren ze al bezig met het ontwikkelen van nucleaire wapens? Er is maar één manier om daar achter te komen en het onderzoek voort te zetten.

Het vervolg op het tweede seizoen gaat van start aan de hand van documenten die door de FBI in 2014 zijn vrijgegeven. Volgens deze documenten heeft Hitler de Tweede Wereldoorlog overleefd door na de val van Nazi-Duitsland, te vluchten naar Zuid-Amerika. In dit nieuwe spraakmakende seizoen ontdekt het team een mysterieus Nazi-hol in de Argentijnse jungle en zoekt naar bewijs van een vermiste U-boot. Er wordt vermoed dat deze onderzeeboot Hitler uit Europa smokkelde toen Duitsland instortte.