Ook jij bent geschiedenis! Met trots presenteren wij het eerste Nederlandse programma van Mijn History Moment Een serie met korte afleveringen van ongeveer 6 minuten waarin historische momenten centraal staan, verteld door mensen die ze van dichtbij beleefden.

Seizoen 2

Elke donderdag is het nieuwe seizoen van Mijn History Moment te zien. Met nieuwe historische momenten zoals de traan van Maxima, de moord van JFK, de Tsunami in 2004 en het eerste seizoen van Big Brother, verteld door mensen die het van dichtbij beleefden.

Seizoen 1

Van het indrukwekkende verhaal van Filemon Wesselink die het laatste interview met Pim Fortuyn hield, tot het bijzondere verhaal van de zussen Carla en Connie die betrokken waren bij de Dolle Mina beweging in Utrecht. In Mijn History Moment voert Nederlands presentator François Boulangé een persoonlijk gesprek van ongeveer 6 minuten met mensen die historische momenten van dichtbij beleefden. Voor de een was dit een verdrietig moment, voor de ander een moment van vreugde en blijdschap. Maar voor iedereen was het een moment dat een diepe indruk heeft achtergelaten.

Benieuwd naar dit seizoen? Bekijk dan hele hele seizoen op ons youtube kanaal.