The Curse of Oak Island
Meer

 

Rick, Marty en het team van Oak Island zijn terug. Met meer vastberadenheid, middelen en technologie dan ooit, zoeken zij naar de oplossing van het 224 jaar oude schatmysterie.

 

Nadat seismische tests een mogelijk gezonken schip in het driehoekige moeras lieten zien, gebruikt het team nu sonische kernboren, strategische duiken en een historische grote opgraving om erachter te komen wat er begraven ligt. Samen met medelandeigenaar Tom Nolan, zoon van wijlen Fred Nolan, hebben Rick, Marty en Craig Tester ongekende toegang tot delen van het eiland, waarvan ze hopen dat ze antwoorden opleveren… en schatten.

 

De kofferdam bij Smith’s Cove zal worden uitgebreid om het team in staat te stellen een nog uitgebreider onderzoek uit te voeren dan vorig jaar. Toen werden door de mens gemaakte structuren ontdekt, die dateren uit de tijd van meer dan twee decennia voorafgaand aan de ontdekking van de Money Pit in 1795. Het Oak Island-team zal niet alleen meer van de oude scheepshelling vinden, maar gaat ook op zoek naar de afvoeren en artefacten.

 

Ze boren en graven ook boven het strand, op zoek naar het zogenaamde convergentiepunt waar de afvoeren worden verondersteld samen te smelten tot één enkele vloedtunnel die naar de oorspronkelijke Money Pit teruggaat. Dit leidt tot de meest uitgebreide opgravingen die Rick, Marty, Craig Tester en het team ooit hebben gedaan om voor eens en voor altijd de legendarische ‘Chappell Vault’ te vinden.

 

Het mysterie van Oak Island heeft nu de grootste kans eindelijk te worden opgelost.

 

Onderdeel van Mystery Season.

Trailer

Bonus