The Curse of Oak Island

Het topprogramma van HISTORY® is terug. Het is de gloednieuwe en exclusieve zesde serie van The Curse of Oak Island. Rick en Marty Lagina willen hun levenslange droom waarmaken en beginnen aan het meest opwindende hoofdstuk ooit van het nu 220 jaar oude Oak Island-mysterie.

Na de grote ontdekkingen in boorgat 10-X en de beruchte Money Pit vorig jaar, gebruiken de broers en hun partners de meest geavanceerde en moderne technologie, samen met zware graaf- en boorapparatuur om diep in het eiland door te dringen. 

Ze verwelkomen nieuwe onderzoekers en speciale gasten, gaan nieuwe verbintenissen aan en verkennen nieuwe, intrigerende theorieën. Niets zal hen ervan weerhouden te achterhalen wat er op Oak Island is begraven, wie het daar verborgen hield en waar ‘X’ de plek markeert. Zullen Rick, Marty en hun partners een enorme, verborgen schat vinden? Zullen zij net als de velen voor hen alleen maar meer obstakels vinden of, nog erger, dat een dodelijke vloek de geheimen van Oak Island echt beschermt?

Deze serie maakt deel uit van Mystery Season op HISTORY®.