Skip to main content
 • Mountain Men: Alaska

  Elke woensdag om 20:30

  Mountain Men: Alaska is een nieuwe spin-offserie van The HISTORY Channel over mensen die de moed hebben om in de laatste grote wildernis van de VS te leven.

 • Lost U-Boats of WWII

  Elke donderdag om 20:30

  In de afleveringen, die elk een uur duren, worden Darrell Miklos en zijn deskundige team gevolgd terwijl ze de vermiste nazi-onderzeeërs proberen te lokaliseren om de wrakken vervolgens van de bodem van de Caribische Zee te lichten.

 • Deadman's Curse | Seizoen 2

  Elke maandag om 20:30

  In Deadman's Curse voegen voormalig MMA-vechter en goudzoeker Kru Williams, de jonge inheemse ontdekkingsreiziger Taylor Star en haar vader meester- beeldhouwer Don Froese zich bij de doorgewinterde legendejager en bergbeklimmer Adam Palmer om eindelijk het mysterie van de verloren goudmijn van Slumach op te lossen.

 • The Curse of Oak Island | Seizoen 11

  Wordt iedere dinsdag om 20:30 vervolgd

  Dit seizoen komt het team van The Curse of Oak Island naar Nederland en België.

Over Ons

Barstensvol met buitengewone, vermakelijke en baanbrekende verhalen en personages: geïnspireerd door gisteren, vandaag geleefd, zet de toon voor morgen. HISTORY leeft!

A + E Networks UK is een mediabedrijf met een portfolio van eersteklas op feiten gebaseerde entertainmentkanalen. Het aanbod in de Benelux bestaat uit HISTORY Channel, HISTORY Channel HD en Crime + Investigation. De kanalen worden 24 uur per dag uitgezonden. Het bedrijf is een joint venture tussen Hearst en UK Sky en het heeft kanalen in bijna 100 landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, de Benelux, Centraal- en Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

A + E Networks® UK, een joint venture tussen Hearst en Sky, is een toonaangevend medianetwerk dat 60 miljoen huishoudens in 100 landen bereikt. Met ons portfolio van populaire, goed presterende en creatieve merken - HISTORY® Channel, Crime + Investigation®, Lifetime®, HISTORY2® en UK free to air BLAZE® - vermaken en inspireren we ons publiek al meer dan 20 jaar: we vertellen de verhalen die verteld moeten worden. Zowel onze feitelijke als entertainment programma’s zijn bekroond en omvatten wereldwijde hits zoals Forged in Fireen Born This Way, en niet te missen dramaseries zoals Knightfallen Vikings. Daarnaast werken we ook aan originele, plaatselijke opdrachten, waaronder: Al Murray's Why Does Everyone Hate the English, Murdertown with Katherine Kelly(VK), Married at First Sight(Afrika) en The Hunt for Baltic Gold(Polen). We vullen onze programmering aan met best beoordeelde podcasts en innovatieve, exclusieve digitale inhoud wat wordt begeleid door industrietalent.

We werken momenteel samen met meer dan 360 partners die onze programma’s uitzenden in de Scandinavische landen, de Benelux, Centraal-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. We hebben kantoren in Londen, Warschau en Johannesburg.

Volg ons