Skip to main content
 • Bermuda Triangle: Into Cursed Waters | Seizoen 2

  Iedere dinsdag om 22:20

  We varen opnieuw het onbekende tegemoet...#Seizoen2

 • Truthseekers

  Elke donderdag om 20:30 uur

  Als we iets van de geschiedenis hebben geleerd…. Daar waar mysterie heerst, vind je waarheidszoekers.

 • Odysseus Returns

  Elke vrijdag vanaf 8 maart om 20:30

  Geleerden hebben zich lang afgevraagd of de Odysseus van Homerus slechts een fictie is, of dat hij een mens van vlees en bloed was.

 • The Curse of Oak Island: Seizoen 11

  Iedere dinsdag om 20:30 uur

  Wanneer je denkt dat je alles wel hebt gezien… we graven dieper.

Over Ons

Barstensvol met buitengewone, vermakelijke en baanbrekende verhalen en personages: geïnspireerd door gisteren, vandaag geleefd, zet de toon voor morgen. HISTORY leeft!

A + E Networks UK is een mediabedrijf met een portfolio van eersteklas op feiten gebaseerde entertainmentkanalen. Het aanbod in de Benelux bestaat uit HISTORY Channel, HISTORY Channel HD en Crime + Investigation. De kanalen worden 24 uur per dag uitgezonden. Het bedrijf is een joint venture tussen Hearst en UK Sky en het heeft kanalen in bijna 100 landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, de Benelux, Centraal- en Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

A + E Networks® UK, een joint venture tussen Hearst en Sky, is een toonaangevend medianetwerk dat 60 miljoen huishoudens in 100 landen bereikt. Met ons portfolio van populaire, goed presterende en creatieve merken - HISTORY® Channel, Crime + Investigation®, Lifetime®, HISTORY2® en UK free to air BLAZE® - vermaken en inspireren we ons publiek al meer dan 20 jaar: we vertellen de verhalen die verteld moeten worden. Zowel onze feitelijke als entertainment programma’s zijn bekroond en omvatten wereldwijde hits zoals Forged in Fireen Born This Way, en niet te missen dramaseries zoals Knightfallen Vikings. Daarnaast werken we ook aan originele, plaatselijke opdrachten, waaronder: Al Murray's Why Does Everyone Hate the English, Murdertown with Katherine Kelly(VK), Married at First Sight(Afrika) en The Hunt for Baltic Gold(Polen). We vullen onze programmering aan met best beoordeelde podcasts en innovatieve, exclusieve digitale inhoud wat wordt begeleid door industrietalent.

We werken momenteel samen met meer dan 360 partners die onze programma’s uitzenden in de Scandinavische landen, de Benelux, Centraal-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. We hebben kantoren in Londen, Warschau en Johannesburg.

Volg ons