Skip to main content
 • The UnXplained with William Shatner | Gloednieuwe afleveringen

  Vanaf 29 juli elke maandag om 20:30

  Van mysterieuze bouwwerken tot vreemde wezens en bizarre rituelen. The UnXplained onderzoekt onderwerpen die de mensheid al eeuwenlang in verwondering houden.

 • Storage Wars | Seizoen 15

  Elke vrijdag om 20:30

  Storage Wars keert terug voor een nieuw seizoen van biedingen en bekvechten.

 • Ancient Aliens | Gloednieuwe afleveringen

  Elke maandag om 21:25

  Hebben intelligente wezens uit het heelal duizenden jaren geleden de aarde bezocht?

 • Mountain Men: Alaska

  Elke woensdag om 20:30

  Mountain Men: Alaska is een nieuwe spin-offserie van The HISTORY Channel over mensen die de moed hebben om in de laatste grote wildernis van de VS te leven.

Over Ons

Barstensvol met buitengewone, vermakelijke en baanbrekende verhalen en personages: geïnspireerd door gisteren, vandaag geleefd, zet de toon voor morgen. HISTORY leeft!

A + E Networks UK is een mediabedrijf met een portfolio van eersteklas op feiten gebaseerde entertainmentkanalen. Het aanbod in de Benelux bestaat uit HISTORY Channel, HISTORY Channel HD en Crime + Investigation. De kanalen worden 24 uur per dag uitgezonden. Het bedrijf is een joint venture tussen Hearst en UK Sky en het heeft kanalen in bijna 100 landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, de Benelux, Centraal- en Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

A + E Networks® UK, een joint venture tussen Hearst en Sky, is een toonaangevend medianetwerk dat 60 miljoen huishoudens in 100 landen bereikt. Met ons portfolio van populaire, goed presterende en creatieve merken - HISTORY® Channel, Crime + Investigation®, Lifetime®, HISTORY2® en UK free to air BLAZE® - vermaken en inspireren we ons publiek al meer dan 20 jaar: we vertellen de verhalen die verteld moeten worden. Zowel onze feitelijke als entertainment programma’s zijn bekroond en omvatten wereldwijde hits zoals Forged in Fireen Born This Way, en niet te missen dramaseries zoals Knightfallen Vikings. Daarnaast werken we ook aan originele, plaatselijke opdrachten, waaronder: Al Murray's Why Does Everyone Hate the English, Murdertown with Katherine Kelly(VK), Married at First Sight(Afrika) en The Hunt for Baltic Gold(Polen). We vullen onze programmering aan met best beoordeelde podcasts en innovatieve, exclusieve digitale inhoud wat wordt begeleid door industrietalent.

We werken momenteel samen met meer dan 360 partners die onze programma’s uitzenden in de Scandinavische landen, de Benelux, Centraal-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. We hebben kantoren in Londen, Warschau en Johannesburg.

Volg ons