Skip to main content
 • Forged In Fire | Seizoen 10

  Vanaf 24 april elke dinsdag om 20:30

  De beste wapenmakers van bladen in het land nemen het tegen elkaar op en bouwen alles, van Viking strijdbijlen tot Samurai zwaarden en Indiase klauwdolken.

 • Secrets In The Sand

  Elke maandag om 20:30

  Secrets in the Sand bestudeert ongewone curiosa van verloren gegane steden uit de oudheid tot geheimzinnige geologische formaties die eens verborgen waren in de woestijnen van de wereld om uiteindelijk te worden onthuld.

 • Royal Autopsy | Seizoen 2

  Vanaf 2 mei elke donderdag om 21:25

  De serie die koninklijken naar de autopsietafel bracht is terug om meer verhalen over dode vorsten te onderzoeken.

 • Ancient Aliens | Nieuwe afleveringen

  Elke maandag om 21:25

  Gastheer Giorgio Tsoukalos presenteert in Ancient Aliens de controversiële theorie dat buitenaardse wezens de aarde al miljoenen jaren bezoeken.

Over Ons

Barstensvol met buitengewone, vermakelijke en baanbrekende verhalen en personages: geïnspireerd door gisteren, vandaag geleefd, zet de toon voor morgen. HISTORY leeft!

A + E Networks UK is een mediabedrijf met een portfolio van eersteklas op feiten gebaseerde entertainmentkanalen. Het aanbod in de Benelux bestaat uit HISTORY Channel, HISTORY Channel HD en Crime + Investigation. De kanalen worden 24 uur per dag uitgezonden. Het bedrijf is een joint venture tussen Hearst en UK Sky en het heeft kanalen in bijna 100 landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, de Benelux, Centraal- en Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

A + E Networks® UK, een joint venture tussen Hearst en Sky, is een toonaangevend medianetwerk dat 60 miljoen huishoudens in 100 landen bereikt. Met ons portfolio van populaire, goed presterende en creatieve merken - HISTORY® Channel, Crime + Investigation®, Lifetime®, HISTORY2® en UK free to air BLAZE® - vermaken en inspireren we ons publiek al meer dan 20 jaar: we vertellen de verhalen die verteld moeten worden. Zowel onze feitelijke als entertainment programma’s zijn bekroond en omvatten wereldwijde hits zoals Forged in Fireen Born This Way, en niet te missen dramaseries zoals Knightfallen Vikings. Daarnaast werken we ook aan originele, plaatselijke opdrachten, waaronder: Al Murray's Why Does Everyone Hate the English, Murdertown with Katherine Kelly(VK), Married at First Sight(Afrika) en The Hunt for Baltic Gold(Polen). We vullen onze programmering aan met best beoordeelde podcasts en innovatieve, exclusieve digitale inhoud wat wordt begeleid door industrietalent.

We werken momenteel samen met meer dan 360 partners die onze programma’s uitzenden in de Scandinavische landen, de Benelux, Centraal-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. We hebben kantoren in Londen, Warschau en Johannesburg.

Volg ons