Skip to main content
 • The Guilty Innocent With Christopher Eccleston

  Vanaf 30 mei elke donderdag om 20:30

  Elke zorgvuldig onderzochte aflevering van The Guilty Innocent omvat de met een EMMY© bekroonde acteur Christopher Eccleston die een diepgaand hedendaags onderzoek leidt naar enkele van 's werelds meest roemruchte gevallen van onterechte veroordelingen.

 • Pawn Stars Do America | Seizoen 2

  Elke vrijdag om 20:30

  De Pawn Stars trekken er weer op uit om enkele van Amerika's meest boeiende plaatsen te bezoeken op zoek naar historische vondsten en indrukwekkende verzamelobjecten in de 8-delige serie Pawn Stars Do America.

 • The Curse of Oak Island | Seizoen 11

  Wordt iedere dinsdag om 20:30 vervolgd

  Dit seizoen komt het team van The Curse of Oak Island naar Nederland en België.

 • Deadman's Curse | Seizoen 2

  Vanaf 3 juni elke maandag om 20:30

  In Deadman's Curse voegen voormalig MMA-vechter en goudzoeker Kru Williams, de jonge inheemse ontdekkingsreiziger Taylor Star en haar vader meester- beeldhouwer Don Froese zich bij de doorgewinterde legendejager en bergbeklimmer Adam Palmer om eindelijk het mysterie van de verloren goudmijn van Slumach op te lossen.

Over Ons

Barstensvol met buitengewone, vermakelijke en baanbrekende verhalen en personages: geïnspireerd door gisteren, vandaag geleefd, zet de toon voor morgen. HISTORY leeft!

A + E Networks UK is een mediabedrijf met een portfolio van eersteklas op feiten gebaseerde entertainmentkanalen. Het aanbod in de Benelux bestaat uit HISTORY Channel, HISTORY Channel HD en Crime + Investigation. De kanalen worden 24 uur per dag uitgezonden. Het bedrijf is een joint venture tussen Hearst en UK Sky en het heeft kanalen in bijna 100 landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, de Benelux, Centraal- en Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

A + E Networks® UK, een joint venture tussen Hearst en Sky, is een toonaangevend medianetwerk dat 60 miljoen huishoudens in 100 landen bereikt. Met ons portfolio van populaire, goed presterende en creatieve merken - HISTORY® Channel, Crime + Investigation®, Lifetime®, HISTORY2® en UK free to air BLAZE® - vermaken en inspireren we ons publiek al meer dan 20 jaar: we vertellen de verhalen die verteld moeten worden. Zowel onze feitelijke als entertainment programma’s zijn bekroond en omvatten wereldwijde hits zoals Forged in Fireen Born This Way, en niet te missen dramaseries zoals Knightfallen Vikings. Daarnaast werken we ook aan originele, plaatselijke opdrachten, waaronder: Al Murray's Why Does Everyone Hate the English, Murdertown with Katherine Kelly(VK), Married at First Sight(Afrika) en The Hunt for Baltic Gold(Polen). We vullen onze programmering aan met best beoordeelde podcasts en innovatieve, exclusieve digitale inhoud wat wordt begeleid door industrietalent.

We werken momenteel samen met meer dan 360 partners die onze programma’s uitzenden in de Scandinavische landen, de Benelux, Centraal-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. We hebben kantoren in Londen, Warschau en Johannesburg.

Volg ons